Kakut

Kakkupohjat
– vaalea sokerikakkupohja (perinteinen)
– tumma sokerikakkupohja (perinteinen, kaakaolla maustettu)

Moussetäytteet (valmiit makuparit)
– vadelma-valkosuklaa
– vadelma-suklaa
– vadelma-kinuski
– vadelma-mango
– vadelma-sitruuna

– mansikka-valkosuklaa
– mansikka-suklaa
– mansikka-mango
– mansikka-sitruuna

– mustikka-valkosuklaa
– mustikka-suklaa
– mustikka-sitruuna

– sitruuna-kinuski
– mango-passionhedelmä

Täytteissä ja koristelussa käytetyt marjat ovat kotimaisia. Ulkomaisten marjojen käytöstä (esim. koristelussa) sovitaan aina erikseen.

Täytteeksi voidaan lisätä lisämaksusta esim. tuoreita (saatavuuden mukaan) tai pakastettuja kotimaisia marjoja, paahdettua valkosuklaata, suklaarouhetta, pähkinöitä yms. 

Kuorruteet

– vaniljainen marenkivoikreemi (vaalea/sävytettävissä)
– suklaa-marenkivoikreemi (suklaansävyinen)

Henna bakes suosittelee:

Vaalea sokerikakkupohja
Kinuskimousse ja kotimaiset vadelmat
Vaniljainen marenkivoikreemikuorrute
Tumma sokerikakkupohja
Suklaamousse ja kotimaiset vadelmat
Vaniljainen marenkivoikreemikuorrute
Vaalea sokerikakkupohja
Sitruunamousse ja kotimaiset vadelmat
Vaniljainen marenkivoikreemikuorrute
Suklaakakkupohja
Suklaamousse
Vaniljainen/suklaamarenkivoikreemikuorrute
Porkkanakakkupohja
Sitruunamousse
Vaniljainen marenkivoikreemikuorrute
Porkkakakkupohja
Tuorejuustotäyte
Vaniljainen marenkivoikreemikuorrute

Mangojuustokakku

Vadelmajuustokakku